vrijdag 3 juni 2016

papa gekte in de klas

Deze week kwamen al heel wat papa's langs om hun talent te delen met de klas.. 

De papa van Abraham kwam zijn muzikaal talent tonen en het was fantastisch! De liedjes werden uit volle borst meegezongen. 


Een lekker en voedzaam drankje, daar zorgde de papa van Leonie voor! Heerlijke bananenmilkshake. Dat smaakt naar meer! 


Spelletjes spelen aan de hand van een muzikaal pak en vooral leren winnen en verliezen, kwam aan bod bij de papa van Méraud! Als beloning kregen we heerlijke snoepjes! 


De papa van Emmy had ons al door! Wij werken super graag in de moestuin. Daarom hadden we slaplantjes gekregen en mochten we ze in potjes steken. Nog 7 weken geduld en we hebben thuis allemaal een lekker kropje sla! 


De papa van Remi haalde zijn denkvaardigheden boven en speelde samen met de kleuters een aantal spelletjes. Tellen, logisch inzicht, er kwamen allerlei zaken aan bod! Gegiechel en concentratie waren de hoofdpunten! 

De papa's spelen blijkbaar graag een spelletje en de papa van Marie-Lou had een heel speciaal UNO spel mee! De kaarten floepten er zelf uit. Cijfers herkennen, zich aan de spelregels houden en natuurlijk leren winnen en verliezen .. Super! 


De papa van Lola kwam langs met kleine zaadjes. Wat was dat toch? Samen met enkele kleuters maakten ze een pot heet en deden ze de maïskorrels er in. Door het glazen deksel zagen ze de maïs transformeren naar popcorn! Joepie! 


De papa van Xander kwam met iets HEERLIJK op de proppen. Chocolademousse.. en eerlijk, daarmee heeft hij de meester ook een plezier mee gedaan :-) 



Volgende week komen er nog papa's, we kijken er al naar uit!! 


Geen opmerkingen: